شیره خرما

تعداد بازدید:۶۲
شیره خرما

 

شیره خرما یک ماده غذایی بسیار غنی از کربوهیدراته می‌باشد. که بعنوان یک ماده غذایی انرژی‌ساز به راحتی قابل هضم و جذب می‌باشد.
شیره خرما از فراوردههای با ارزش ثانویه خرما است و سرشار از قند طبیعی بوده و برای بیماران دیابتی کم ضررتر است.
جایگزین کردن شیره خرما در فرمولاسـیون مـواد غـذایی علاوه بر اینکه میتواند جـایگزین مناسـبی بـرای شـکر باشـد، میتواند سبب بهبود خواص تغذیهای مواد غذایی شود.
شیره خرمـا یکـی از با ارزشترین فراوردههای ثانویه خرماست که سرشار از قندهای طبیعی نظیر فروکتوز و گلوکز میباشـد . از نظـر فیزیولـوژیکی قند فروکتوز در بدن برای جذب به انسولین نیاز ندارد بنابراین قند مناسبی برای بیماران دیابتی است و انـرژی فراوانـی دارد . همچنین شیره خرما مقدار فراوانی پتاسیم، کلسیم و آهن دارد و بـرای تغذیــه کودکــان در ســنین رشــد و بـانوان در زمـان شیردهی و سالمندان غذای مفیـدی اسـت.
• تهیه نوشابه‌ها
• تهیه سس خرما
• تهیه ترشی خرما
• مصرف شیره بصورت مستقیم در خانواده‌ها
• مصرف به عنوان شیرین کننده
• تهیه بستنی‌های میوه‌ای
• تهیه شیرینی‌های آردی
• تولید مربا‌ها
• آبمیوه‌ها
• تولید سرکه


نظر شما :